Reklámberendezések
Facebook
 
MaxRoll   |   Akciók   |   Kapcsolat   |   Ajánlatkérés   |   Á.SZ.F.   |   Minőségpolitika   |   Karrier   |   Reklámszabályozás

Nagyméretű nyomtatás

részletekért klikkeljen ide

LED technológia

részletekért klikkeljen ide

CNC marás

részletekért klikkeljen ide

  • Nagyméretű nyomtatás

  • LED technológia

  • CNC marás

3D-s világító betűkkel az üzlet sikeréért!

3D-s világító betűkkel az üzlet sikeréért! Ha Ön is vállalkozó, üzlettulajdonos, vagy igazából, ha bármilyen területen dolgozik is, biztosan tapasztalta már, hogy mennyire fontos, hogy üzlethelyisége kitűnjön a tömegből. Ez elméletben természetesen kézenfekvő, de ma már a számtalan reklámtechnikai eszköz miatt nem egyszerű feladat. Hogyan tehetné mégis különlegessé üzletét?

A mi javaslatunk a 3D-s világító betűk használata, amelyek méretüknek, illetve a világításnak köszönhetően magukra hívják a figyelmet, így még többen jegyezhetik meg a kívánt márkanevet.

Emellett a világító betűk dekorációként is megállják a helyüket, hiszen méretük, színük és formájuk mindig a helyiség stílusához igazodik, hozzájárulva ezzel az egyedi hangulathoz.

Esetleg inkább a reklámoszlopok, vagy a LED-es reklámtábla érdekelné? Szerencsére nálunk ezeket is megtalálja, így kedvére díszítheti velük üzlete kinézetét.

Ha Ön is szeretné vállalkozását fellendíteni, vagy csak minőségi módon dekorálná üzlethelyiségét, keressen fel minket!

Miért éri meg LED-es reklámtábla mellett dönteni?

LED-es reklámtáblaReklámozni szeretné termékeit, üzletét vagy vállalkozását? A szórólapon kívül nincsen más ötlete? Gondolkodjon nagyban és fektessen be reklámtáblákba! Ha már elhatározásra jutott, ne álljon meg az egyszerű reklámtábláknál, hanem menjen biztosra, és váljon láthatóvá LED-es világítású reklámtáblák segítségével!

A LED-es változat több szempontból is előnyösebb: feltűnőbb és figyelemfelkeltőbb, mint a hagyományos típusok, ráadásul éjjel-nappal működtethető. A LED-es fényreklámok jól mutatnak kültéren és beltéren is, készülhet belőlük cégér vagy felirat, de egyszerűbb alakzatokra is van lehetőség. A LED-es reklámtábla mellett garantáltan nem lehet elmenni szó nélkül, és egy egyedibb ötlet még dekorációnak sem utolsó.

A LED-es reklámtábla nem csupán látványos megjelenése miatt jó megoldás, de spórolhat is vele. Miután megvásárolta, a LED-ek kis fogyasztásának köszönhetően nem kell annyi elektromos áramot fizetnie, környezetbarát fényforrások fognak világítani az üzlete fölött.

Keressen minket bizalommal, és érdeklődjön a részletekről, munkatársaink készséggel segítenek!

LED-es reklámtábla

 

 

 

 

Tegye sikeressé vállalkozását reklámeszközök segítségével!

reklámeszközök gyártásaA reklám a kommunikáció egy formája, mely rendszerint egy bizonyos árut vagy szolgáltatást hivatott prezentálni, olyan módon, hogy az vásárlásra ösztönző legyen a néző számára. A reklámipar legfőbb eszközei a képi és hangi megjelenések, így leggyakrabban televízióban, rádióban és nyomtatott média formájában találkozhatunk velük.

A minőségi reklám nagy kincs, így profi marketinges csapat szükségeltetik a kialakításához, hogy az eredmény sikeres kimenetelű lehessen. A kivitelezést azonban már más végzi, hiszen a minőségi reklámeszközök gyártását az arra specializálódott cégek képesek megvalósítani. A reklámeszközök gyártása nem egyszerű feladat, fontos, hogy a legapróbb részletekig ügyeljünk a megrendelő kívánalmaira, a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Egy ideális cég, amely reklámeszközök gyártásával foglalkozik, rendelkezik bizonyos kvalitásokkal, mint a tapasztalat, rugalmasság, kreativitás, találékonyság és tisztelet. Ha Ön is ilyen vállalkozást keres, forduljon hozzánk bizalommal!

A city light mindig jó választás!

reklámeszközökSzeretné, ha az emberek nem mennének el vakon a hirdetése mellett? Elege van abból, hogy hiába erőlködik, mégsem szerez annyi új vásárlót vagy ügyfelet, amennyit szeretne? Lendítse fel üzletét hatékonyan, egyszerűen city light-tal! Hogyan érhet el valódi eredményeket? 

Válasszon olyan reklámeszközöket, melyek nem maradnak láthatatlanok! A city light is egy ilyen hatékony reklámeszköz. A reklámtáblák, plakátok, szórólapok dömpingjében ma már egyáltalán nem egyszerű kitűnni a tömegből és valódi kihívásnak számít felhívni magunkra az emberek figyelmét. A city light-okkal ez sikerülhet, hiszen több olyan előnnyel is rendelkeznek, amivel a többi reklámfelület nem.

A city light-ok jól láthatóak és forgalmas helyeken is kihelyezhetőek. Ezek a fémvázzal ellátott, üveggel megtámogatott reklámfelületek forgalmas csomópontokon, megállókban kihelyezett, LED-es reklámtáblák. Nem lehet őket nem észrevenni, hiszen várakozás, utazás közben önkéntelenül is odavonzzák a tekintetet. A LED-es megvilágítás számára pedig az éjszakai sötét sem akadály.

Keressen minket bizalommal és válassza a city light-ot, ha biztosra szeretne menni!

reklámeszközök

 

 

 

 

 

 

Minőségi reklámeszközökkel szeretné népszerűsíteni vállalkozását?

reklámeszközök gyártásManapság számtalan szolgáltatás és termék közül válogathatnak az ügyfelek, ezért egy vállalkozás számára nagyon fontos, hogy a piaci versenyben mindig kitüntetett figyelmet biztosítson tevékenységi körének, amit csakis hatékony reklámeszközök alkalmazásával érhet el!

Ha szeretné népszerűsíteni vállalkozását és ezáltal több ügyfelet megnyerni, válassza reklámeszköz gyártás szolgáltatásunkat, melynek köszönhetően minőségi reklámtermékekre tehet szert!

Igyekszünk minden elképzelést megvalósítani, ezért a reklámeszközök gyártása terén nem ismerünk lehetetlent! A cél, hogy olyan sokszínű, változatos szolgáltatást biztosítsunk a vállalkozások vezetőinek, amellyel maximálisan elégedettek lehetnek, ezért később is minket válasszanak a reklámeszközök gyártásához.

Nem csak a termékek kivitelezését vállaljuk, hanem meg is tervezzük az eszközöket, így szakértők közreműködésével alapozhatja meg vállalkozása népszerűségét. Ha színvonalas reklámeszközt szeretne gyártatni, keressen minket bizalommal!

Bízza profikra a cégtábla készítését!

Bízza profikra a cégtábla készítését! Egy vállalkozásnak mindig a minőségi megjelenésre kell törekednie, ezért nagyon fontos, hogy például a cégtábla készítését mindenképp profi szakemberre bízza. Ebben az esetben biztos lehet abban, hogy tökéletes végeredményt kap kézhez, így a vállalkozás népszerűsége is garantált!

Ha még nem találta meg a megfelelő vállalkozást cégtáblája elkészítéséhez, keressen minket bizalommal! Munkatársaink kellő tapasztalattal rendelkeznek e téren, tisztában vannak azokkal a marketing elemekkel, amelyek elengedhetetlenek a cégtáblák készítésekor! Ha minket választ, hatékony reklámeszközre tehet szert, ami egyúttal az igényes megjelenést is biztosítja vállalkozásának! Természetesen a cégtábla készítésének előkészületeibe Ön is beleszólhat, így a kész végeredmény láttán biztos elégedett lesz, hiszen az Ön elképzelései is megvalósulnak a táblák gyártásakor!

Ne bízza a véletlenre a cégtábla készítését! Keressen minket bizalommal, és hozzásegítjük vállalkozását a sikerhez minőségi termékeinkkel!

Ledek alkalmazása világító dobozokban, világító betűkben

IMG 0150A LED technika alkalmazásával a reklámiparban sokat tehetünk környezetünkért. Csökkenthetjük az energia költséget, a LED környezetbarát, nem tartalmaz higanyt, ólmot, továbbá hosszú élettartama is kedvező.
Betűdobozainkban alkalmazott LED-modulok:
Az újgenerációs GE Tetra modulokban 3 LED dióda található. A műanyag házba foglalt modul és az optikai lencsével fedett LED dióda teljesen védve van a környezeti hatásoktól, nedvességtől és mechanikai károsodástól.  Az optikai lencse az egyenletes fényleadásról gondoskodik 150 fokos szórás szögben. A két szélső lencse kör alakban, míg a középső lencse ovális alakban teríti a fényt.  Alacsony feszültségről üzemel, világos, egyenletes fényelosztása a modulok között egyedülálló. Szakszerű megvilágítás 38-250 milliméter mélységű világító doboz vagy dobozbetű esetén. Egyszerű szerelés a modulokon található lyukon át csavarozással, vagy a hátoldalon levő 3M ragasztó szalag segítségével. Egyedülálló 5 éves gyári garancia mind a modulra, mind a tápegységre.

Reklámeszköz gyártót keres?  Debrecenben megtalálhatja!

reklámeszközökMinőségi reklámeszközökre van szüksége? Ahhoz, hogy Ön is ilyen reklámeszközöket tudjon használni, előbb szüksége van egy olyan megbízható partnerre is, akire rábízhatja a kivitelezést. Ha még nem találta meg, akkor most abbahagyhatja a keresgélést!

Forduljon hozzánk bizalommal és ismerje meg debreceni vállalkozásunkat! Nálunk mindenféle reklámeszközhöz hozzájuthat, amit csak megálmodott magának és üzletének. Csupán annyi a dolga, hogy megosztja velünk az elképzeléseit, ezután szakembereink segítségével a tervezés és a kivitelezés következik, aminek eredményeképpen Ön rövid határidővel megkapja az elkészült reklámeszközeit! Mire van szüksége? Kicsiben gondolkodik, vagy inkább szélesvásznú tervei vannak? Nálunk a legkorszerűbb technológia, a legjobb alapanyagok segítségével készülnek reklámeszközei. City light, világító 3d betűk, plakátok, poszterek, ponyvák, járműdekoráció, cégtábla és a sornak még nincs vége!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot új reklámeszközeire!

Reklámeszköz gyártás: járműdekoráció

reklámeszközök gyártásaA járműdekoráció a céges reklám egyik gyakori és jól bevált eszköze, hiszen egy mozgó reklámeszközről beszélünk, amivel kifejezetten hatékonyan lehet bármilyen terméket vagy szolgáltatást megismertetni az emberekkel, méghozzá széles körben. A járműdekoráció a céges autók, de akár egy egész flotta esetében is alkalmazható, így pedig lefedhetünk reklámozás szempontjából akár egy egész országnyi területet is!

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe profi szolgáltatásainkat reklámeszközök gyártásával kapcsolatban! Járműdekoráció tervezésével és kivitelezésével is megkereshet minket! A dekorálandó autókra általában vágott fólia készül, amit a megfelelő technikával rövid idő alatt a karosszéria felületére applikálunk. Az igényeknek megfelelően a járműdekoráció bármikor nyom nélkül eltávolítható, az autó pedig újra reklámmentes lesz.

Minőségi reklámeszközökért forduljon debreceni irodánkhoz bizalommal, bővebb információért, személyre szabott ajánlatért megadott elérhetőségeinken kereshet minket!

Népszerűsítse vállalkozását reklámberendezésekkel!

reklámberendezésekAki vidéken szeretne vállalkozást indítani azt tapasztalja, hogy nagyon sokszor nehézségekbe ütközika reklámberendezések beszerzése, hiszen a legtöbb színvonalas szolgáltatást, kedvező árakat kínáló reklámeszköz gyártó cég a fővároshoz köthető. Ha Ön debreceni, vagy a város közelében tevékenykedő vállalkozó, jó hírrel szolgálhatunk, nem kell Budapestig mennie, ha minőségi reklámberendezésekre van szüksége!

Vállalkozásunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a régióban a lehető legtöbb vállalkozás számára minőségi termékeket nyújthassunk tevékenységük, termékeik népszerűsítéséhez. A reklámberendezéseket Debrecenben gyártjuk, így senkinek nem kell értük a fővárosba utaznia! A debreceni reklámberendezés gyártó szolgáltatásunk a kedvező áraknak és az állandó akcióknak köszönhetőenbárki számára elérhető, ráadásul egyetlen elképzelés sem jelenthet akadályt munkatársainknak, így biztos lehet benne, hogy álmai reklámberendezését valósítjuk meg!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Fényreklámot gyártunk azoknak, akik az egyszerű reklámnál többre vágynak!

fényreklám gyártásfényreklám gyártásÖn is azok közé tartozik, akik szeretnének minél egyedibb, különlegesebb és kreatívabb reklámmal kitűnni az egyre sűrűbb reklámzajból? Igen, mi is tudjuk, hogy ez manapság egyáltalán nem könnyű, sőt, roppant nehéz feladat, ám mégis megpróbáljuk. Az egyik, amivel kísérletet teszünk az észrevehető reklámok előállítására, a fényreklám gyártás.

LED-es reklámtáblák, fénylő feliratok, világító 3D betűk. Mindegyikben közös, hogy fényesen ragyognak az éjszakában, felhívják magukra a figyelmet, megállásra késztetik a járókelőket, az érdektelenek szemében kíváncsiságot gyújtanak.

Keressen minket bizalommal és engedje, hogy részt vegyünk a kültéri és beltéri reklámtáblák kivitelezésében! Egyedi fényreklámot gyártunk megrendelésre, az Ön igényei szerint tervezzük és készítjük el világító reklámjait!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendelje meg saját, egyedi reklámtábláit, világító változatban! Elérhetőségeinken azonnali árajánlatot kérhet tőlünk fényreklám gyártásra!

Figyelemfelkeltő marketingeszköz? Reklámoszlop gyártás!

Figyelemfelkeltő marketingeszköz? Reklámoszlop gyártás! A reklámoszlopok az egyik legrégebbi marketingeszköznek számítanak, hiszen már a 20. század elejétől biztosították a különböző szolgáltatások, termékek figyelemfelkeltő, ízléses hirdetését, és a reklámoszlopok népszerűsége mára sem kopott el. Ha Ön is a klasszikus marketingeszközöket részesíti előnyben, bízza ránk a reklámoszlopok gyártását!

A reklámoszlopok gyártása hosszú távon tartogat előnyöket, hiszen, ahogy régen, úgy manapság is érvényes az, hogy ezen reklámeszközök figyelemfelkeltő, látványos hirdetéseket biztosítanak, vagyis nincs olyan ember, akinek ne akadna meg a szeme az oszlopokon, amennyiben a grafika és a szövegezés is ötletes, kreatív.

Mivel fontos számunkra, hogy ügyfeleink sikeresek legyenek szolgáltatásaik, termékeik népszerűsítése kapcsán, magas színvonalú reklámoszlop gyártást biztosítunk, így igényes reklámfelületet kaphat vállalkozása.

A reklámoszlopok gyártásáért bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, és ossza meg velünk elképzeléseit!

LED-es reklámtáblával minden fontos információ szem előtt van!

LED-es reklámtáblával minden fontos információ szem előtt van!A LED nem csak azért nagyszerű megoldás, mert hosszú élettartamú, környezetbarát és hatékony fényforrás, de azért is, mert változatos reklámok elkészítéséhez is kiváló lehetőséget nyújt. A LED-es reklámtáblából igazán sok minden készülhet, amit nappal és éjszaka sem kell lekapcsolni, folyamatosan informálja a vendégeket, ügyfeleket, járókelőket.

A LED-es reklámtábla feliratozhatja az adott kereskedelmi egység, vagy egyéb vállalkozás  nevét, de nem csak erre használható. A világító szövegek egyéb információkat is közölhetnek, például a nyitvatartást, de üdvözölhetik is a látogatókat. A LED-es reklámtáblákban az a nagyszerű, hogy egyszerűen kezelhetőek és olyan szöveget futtathatunk rajtuk, amilyet csak szeretnénk, hiszen mi magunk írhatjuk meg azt. Ennek megfelelően fényújságot is bekapcsolhatunk, és akár egész nap, 24 órában is mehet a fényreklám. A fényújság közölheti a látogatókkal az aktuális akciókat, felhívhatja a figyelmet a legújabb termékekre, szolgáltatásokra, vagy a legújabb változásokra.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és rendeljen LED-es reklámtáblát!

VILÁGÍTÓ REKLÁMDOBOZOK, CÉGÉREK _____________________________________________________

TOTEMEK, PYLONOK, REKLÁMOSZLOPOK ___________________________________________________

3D-S VILÁGÍTÓ, MEGVILÁGÍTOTT BETŰK, HABBETŰK __________________________________________

INFORMÁCIÓS RENDSZEREK KÜL- ÉS BELTÉRRE _____________________________________________

REKLÁMESZKÖZÖK PATIKÁK RÉSZÉRE ______________________________________________________

TÁBLÁK, FELIRATOK _______________________________________________________________________

ÉPÜLET- ÉS JÁRMŰDEKORÁCIÓK ___________________________________________________________

Kiemelt referenciák