LED technológia
Facebook
 
MaxRoll   |   Akciók   |   Kapcsolat   |   Ajánlatkérés   |   Á.SZ.F.   |   Minőségpolitika   |   Karrier   |   Reklámszabályozás

Nagyméretű nyomtatás

részletekért klikkeljen ide

LED technológia

részletekért klikkeljen ide

CNC marás

részletekért klikkeljen ide

  • Nagyméretű nyomtatás

  • LED technológia

  • CNC marás

2013. március 26., kedd 08:30

LED technológia

A LED technika alkalmazásával sokat tehetünk környezetünkért. Csökkenthetjük az energia költséget, környezetbarát, nem tartalmaz higanyt, ólmot és üveget sem és a hosszú élettartam is jellemző tulajdonság.

Legyen az Ön üzlete a fény az éjszakában!

LED-es reklámtáblák készítése

Rengeteg vállalkozás költ különféle marketing eszközökre, hogy minél több potenciális ügyfelet szerezzenek, vagy minél tovább érjen el a hírük. Ez nem csak a cég sikerre futtatása miatt fontos, hanem a túlélése érdekében is.

A különböző webes megjelenéseken és szóróanyagokon kívül nagyon fontos az üzlet külső megjelenése, s hogy minél több tekintetet vonzzon magához nappal és sötétben is. Hogyan érhető ez el? Megfelelő megvilágítással!

LED-es reklámtáblák készítéseCégünk vállalja magas minőségű LED-es reklámtáblák készítését direkt és indirekt világítású kivitelben is. Ha szeretne látványos, ugyanakkor korszerű, energiatakarékos fényreklámokat, tekintse meg referenciáinkat és forduljon hozzánk bizalommal LED-es reklámtáblák készítésével kapcsolatos kérdéseivel, elképzeléseivel!

 

 

Betűdobozainkban alkalmazott Led modulok:

A GE Tetra Max LED modulok speciálisan a dobozbetűk bevilágítására fejlesztette ki a GE. Több fényt, nagyobb szórásszögben biztosít, az optikai lencsék segítségével. A dobozbetűk bevilágítása közepes beépítési mélység esetén is lehetővé válik. Megbízhatóság és az üzemeltetés biztonsága még sose volt ilyen egyszerűen elérhető legalább 50.000 üzemórával.

A GE Tetra MiniMax az új, harmadik generációs LED modul, amit speciálisan a kisebb dobozbetűk bevilágítására fejlesztett ki a GE Ligthing Solutions. A védett Optilens®optikai lencse egyenletes fény elosztásról gondoskodik, így energia hatékonyan, kevesebb modullal oldható meg a dobozbetűk bevilágítása.

A GE Tetra PowerMax kifejezetten nagy dobozbetűk és világító reklámtáblák világítására kifejlesztett típus. Fehér világos fénye egyenletes a felirat szélén is. Egyszerű beépítés, energiatakarékos üzemeltetés, hosszú élettartam és megbízhatóság jellemzi, amit kizárólag a  GE Tetra sorozatával érhető el.

A GE Tetra EdgeStrip® a  kézenfekvő megoldás a világítódobozok megvilágításához,  egy- és kétoldalas világító reklámberendezések gyártásához. A LED modul lánc, már 76 mm-es dobozmélységű világító reklámtáblák bevilágításához kitűnő választás. Minden modulban 2 LED dióda optikai lencsével készült és 4 színhőmérsékletben érhető el. A modulok hatásfoka 63 – 83 lumen/Watt, kibocsátási szöge 10 x 80 fok és az energia fogyasztása 2,4 Watt/modul.

Az új Osram Led modulok hatékonyabb fényreklámot, nagyobb tervezési rugalmasságot ígérnek. 2012 októberben  bemutatásra kerültek az Osram legújabb generációs fényreklám termékei. A Boxled Side Plus, a Boxled Back Plus és Backled Plus led modulok lehetővé teszik új konstrukciók kialakítását, az installációs költségek csökkentését, és jobb fénytechnikai jellemzők elérését. Mindhárom termék továbbfejlesztett változatban is elkészült: a kompakt modulok nagyobb tervezési rugalmasságot kínálnak, és annak a lehetősége is megnyílt, hogy legkisebb egységként egyetlen modult is lehet működtetni.

A SAMSUNG 2-es, 3-as, 4-es kültéri LED-modulok egyesítik a tartósságot a gazdaságossággal, hidegfehér színben kaphatók, nagy fényerejük miatt nagy plasztikus betűkben használjuk

Utoljára frissítve: 2015. november 23., hétfő 10:42

Kiemelt referenciák